Bloc de Turisme a Girona i Costa Brava
Blog BRAVISSIMO lunes, 31 de agosto de 2020

Com arribar a l'oficina de Bravissimo

El centre històric té un accés limitat al trànsit (només está permès entrar al Barri Vell 3 vegades al trimestre), de manera que no podeu aparcar al carrer. No obstant això, podeu parar i aparcar davant de l'oficina durant uns minuts, així doncs, podeu descarregar el vostre equipatge i fer el registre d'entrada, i seguidament haureu d’ anar a aparcar el cotxe en un altre lloc.
Tots els carrers són molt estrets i la majoria són d’un únic sentit. Per tant, si us passeu les indiacions haureu de fer tota la volta de nou pel Barri Vell per tornar. Així doncs, esperem que aquesta descripció us ajudi a arribar sense pèrdua.

En cas que vingueu en cotxe, us recomanem aparcar-lo abans de venir a la nostra oficina.

Poseu a la vostra navegació la nostra adreça, Carrer de la Cort Reial 13, i seguiu les indicacions cap al Barri Vell. Entrareu al centre històric des de la plaça de Catalunya i, seguidament, anireu a la plaça del Vi i, seguidament, al carrer dels Ciutadans. Al final (a la plaça de l'Oli) agafeu un trencant a l'esquerra al carrer de la Cort Reial, quan estigueu al número 10, veureu a la vostra dreta un bar-restaurant de nom Zanpanzar i, a la vostra esquerra, una agència de viatges anomenada Viñolas Viatges. Tot just passar l'agència de viatges, haureu de girar a l'esquerra a la cantonada, i entrareu a la petita plaça anomenada Les Voltes d'en Rosés, Cort Reial. Pot semblar que no és un carrer, però es permet entrar amb cotxe. Passareu pel cafè Espresso Mafia i després de 25 metres veureu la nostra oficina "Bravissimo" a la dreta.

Girar a l´esquerra. 



Seguir recte uns 50 metres.



Aqui girar a l´esquerra. (Està permès)



Recte fins la plaça. (Està permès)



Recte fins la plaça.A 25 metres a la dreta ha arribat a Bravissimo.